StefanTallqvist

Avaruuden aalloilla surffaajat

 

”Avaruuden ääretön meri ei ole niin tyhjää kun luulemme”. Avaruus, ainakin linnunratamme, on täynnä esim. magneettikenttiä, joitten aiheuttajaa tiede ei tunne. Sähkö ja magnetismi ovat periaatteessa voima joitten kentät ovat gravitaatiovoimaan verrattuna 10 potenssiin 40 kertaa suurempia.

”Pekka Janhunen keksi vuonna 2006 sähköpurjeen, joka tuottaa avaruusalukselle työntövoimaa aurinkotuulesta.”  Tällaisen sähköpurjeen työntövoima on myös säädettävissä niin että sähköpurje voi liikkua eri suuntiin avaruudessa, ei ainoastaan auringosta poispäin. Varmaan samantapaisia ideoita on mietitty muuallakin.

Urantia-tekstin mukaan avaruuden sähkömagneettisilla kentillä ja aalloilla liikkuminen on itse asiassa se menetelmä jolla yleensä liikutaan avaruudessa. En tunne muita lähteitä jotka olisivat maininneet tätä teoreettista liikkumisen mahdollisuutta avaruudessa jo 1930 luvulla.

Avaruudessa tähtienväliset kuljetukset tapahtuvat älykkäällä avaruuskuljetuksiin erikoistuneella ”olennolla” joka U-tekstissä käy nimellä ”transport seraphim”:

(433.2) 39:3.8 5. Kuljettajat. Valvojaserafien viides ryhmä toimii persoonallisuuksien kuljettajina kuljettamalla olentoja konstellaatioiden päämajaan ja sieltä pois. Sfääriltä (planeetalta) toiselle lentäessään nämä kuljetusserafit ovat täysin tietoisia nopeudestaan, suunnastaan ja astronomisesta sijainnistaan.

 

Nämä ”avaruusalukset” ovat kuitenkin ilmeisesti olemassa, ainakin liikkuessaan avaruudessa, muussa kun tavallisen materian muodossa ja hyvin kevyitä. Kuljetettava matkustaja joutuu läpikäymään de materialisaatiota ennen lähtöä, ja uusi ruumis valmistetaan määränpäässä ollessa. Tämä on standardimenetelmä.

Eräs selostus tuo mieleen NASA:n avaruussukkulaa. U-tekstissä mainitaan kaksi luukkua jotka suljetaan matkustajan ympäri ennen lähtöä.  Mikäli tavallista materiaa kuljetetaan, niin liikenopeus mainitaan olevan hyvin lähellä valon nopeutta.  

(nykyinen määritelmän mukainen valon nopeus on 299792,458 km/s joka vanhoissa amerikkalaisissa yksiköissä vastaa nopeutta ‪186282.397 miles per second.

UB: “These transit personalities are so organized that they can simultaneously utilize all three of the universally distributed lines of energy, each having a clear space velocity of 186,280 miles per second.”

Se on merkittävää että UB on saanut tekstiin niin todennäköistä arvoa lähellä valon nopeutta koska valon nopeuden arvo oli Michelsonion mittausten mukaan melko epäselvä.)

Kuten seuraavassa tekstissä kerrotaan, avaruudessa on hiukkasille ja säteilylle kolme riippumatonta liikesuuntaa tai vapausastetta:

 

(433.3) 39:3.9 Nämä kuljetuspersoonallisuudet on organisoitu sillä tavoin, että he voivat käyttää samanaikaisesti kaikkia kolmea koko universumiin johdettua energialinjaa, joista jokaisella esteetön avaruusnopeus on 299.790 kilometriä sekunnissa. Nämä kuljettajat pystyvät näin ollen lisäämään energian nopeuden voiman nopeuteen, kunnes he pitkillä matkoillaan saavuttavat keskinopeuden, jonka vaihteluväli on 893.000:sta 899.600:aan teidän kilometriänne teidän ajanlaskunne mukaisessa sekunnissa. Nopeuteen vaikuttavat läheisyydessä olevan aineen massa ja sen etäisyys samoin kuin universumivoiman lähistöllä olevien päävirtapiirien vahvuus ja suunta. On olemassa lukuisia serafien kaltaisia olentotyyppejä, jotka kykenevät matkaamaan avaruudessa ja myös kuljettamaan muita asianmukaisella tavalla valmisteltuja olentoja.

=

Valoa nopeampi liike on massattomalle aineelle teorian mukaan mahdollinen jos pystytään liikkumaan aallon vaiheen mukaan, sähkömagneettisen aallon vaihenopeus on valon nopeudesta alkaen äärettömään nopeuteen. Vaihenopeus on myös se nopeus joka vedessä aallon avulla sivuittain liikkuva surffaaja käyttää. Surffaaja liikkuu siis nopeammin kuin mitä aalto itse vedessä etenee.

Eräästä avaruuden keskuksestta kerrotaan että sieltä lähtee avaruuskuljetus ”joka kolmas sekunti”.

Suuria sähkövarauksia käytetään antamaan näille U-teksti avaruusaluksille riittävä irtaantumisnopeus planeetan gravitaatiosta. Tekstissä mainittu arvo on oikeata luokkaa:

(521.5) 46:2.8 Jerusemin korkein maastokohta on Serafivuori, jonka korkeus on neljätuhatta kuusisataa metriä ja joka on kaikkien serafikuljetusten lähtöpaikka. Lukuisia mekaanisia laitteita käytetään sen alkuenergian tuottamiseksi, joka tarvitaan planeetan gravitaatiosta irrottautumiseen ja ilmanvastuksen voittamiseen. Urantian ajanlaskun mukaan serafikuljetuksia lähtee liikkeelle joka kolmas sekunti koko valoisan ajan ja joskus vielä pitkälle hämärään. Kuljetusserafit nousevat ilmaan nopeudella, joka on noin kaksikymmentäviisi standardimailia Urantian ajanlaskun mukaisessa sekunnissa, ja he saavuttavat standardimatkanopeuden vasta ollessaan yli kahdentuhannen mailin päässä Jerusemista.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän Jouni kuva
Jouni Tuomela

Kiitos Stefan kirjoituksesta.

Fanitan Pekka Janhusta, ehdottomasti, koska olen vakuuttunut, että hän pystyy vakuuttamaan päättäjämme oikeasta tavasta edetä muuttuneessa energiatilanteessa.

Toimituksen poiminnat