StefanTallqvist

Ristiriitaisia viestejä Suomesta

 

Ilmeisesti muutkin ovat tätä huomanneet, mutta kirjoitan asiasta silti. Se signaali joka menee muulle maailmalle Suomesta, on elintärkeä esim. ulkomaankaupan suhteen ja tuntuu maamme BKT tasossa!

( BKT eli Suomen kansantalous tarkoittaa Suomen kansantalouden muodostamaa taloudellista kokonaisuutta)

  • Ulkoministerimme puhui Englannissa vieraillessaan siitä, että Suomessa voidaan järjestää kansanäänestys EU jäsenyydettä. (EU jäsenyys on perustuslakiimme kirjattu pykälä)

  • Presidenttimme yrittää tasapainotella lännen ja idän suosion välillä, ja hänen kanta on tällä hetkellä epäselvä sekä kotimaassa että ulkomaissa

  • Pääministeri vierailee Saksassa neulottelemassa EU-johdon ja Saksan nykyisen liittokanslerin kanssa

     

Hämmentyneet kansalaiset ja muutkin kuuntelevat näitä signaaleja, ja ottavat kukin kantaa Mehiläispesämme eri kuningatarten välillä.

Suomen nousu kansainväliseti edellyttäisi vähintään, että muut voivat olla varmoja tulevaisuuden linjastamme! Mitään tulevaisuutta ei voi rakentaa, jos epäillään että emme ole tulevaisuudessa EU ja Euro maa!

Se voi myös olla erilaisten EU:n kanssa kilpailevien suurvaltojen intressissä luoda tahallisesti hämmennystä näissä ansiossa maassamme, joten olkaa varovaisia sen suhteen, että ketä uskotte.

PS.

“Hornets (insects in the genera Vespa and Provespa) are the largest of the eusocial wasps.”:

Herhiläiset (Vespa) ovat yhteiskunta-ampiaisten suku, jonka lajit ovat hyvin kookkaita. Ampiaiset ovat myrkkypistiäisiä. Niillä on myrkkypiikit, mutta toisin kuin mehiläiset, ne eivät yleensä kuole pistäessään uhriaan. Mutta hyviä lentäjiä ne ovat.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän SJPHKI kuva
Seppo-Juha Pietikäinen

Hallitusohjelmaan on selvästi kirjattu Suomen kanta EU-jäsenyteen ja euroalueeseen kulumiseen.

"EU:n jäsenyys on poliittinen valinta, joka kytkee Suomen läntiseen arvoyhteisöön."

"Suomi on talous- ja rahaliiton jäsenenä sitoutunut edistämään euroalueen vakautta. "

Suomen ulkoministerin oma brexit -matka hakee vertaistaan ja eikä hän puutu puolueensa sisältä tehtyyn aloitteeseen EU-kansanäänestyksestä.

------

http://valtioneuvosto.fi/sipilan-hallitus/hallitus...

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

Onhan suomella myös jämpti nato kanta. Jyrkkä ehkä.

Ei täällä oikeasti ole eu:n vataan mitään uskottavaa poliittista liikehdintää. Kun joudutaan taas jonkin kriisin maksumiehiksi ja omakin talous tuhoutuu alkanee ääni muuttumaan, mutta ottanee aikaa ja tulee kalliiksi.

Onhan meillä pakkoruotsikin, vaikka sitä vatustaa selkeä enemmistö. No velkarahaa saa senkin rahoittamiseen, joten otetaan iisisti ja odotellaan.

Käyttäjän JouniHalonen kuva
Jouni Halonen

EU-jäsenyys on jostain syystä (eli on haluttu ikään kuin varmistaa EU-jäsenyys perustuslain muutoksin vaativin menettelyin) lisätty perustuslain ensimmäiseen pykälään ja näyttäytyy aivan irallisena muuhun (pykälään 1 ja 2) verrattuna (täysivaltainen tasavalta, kansanvaltaisuus). Eli se on vain kuollut kirjain, joka poistetaan pykälästä muutaman vuoden sisällä Suomen erosta EU:sta, kuten se on kirjattukin perustuslain uudistuksen yhteydessä 2011. Suomi eroaa käytännössä EU:sta samoin kuin se liittyikin eli kansanäänestys ja yhden eduskunnan 2/3 päätöksellä.

Miksi perustuslaissa ei ole mainintaa jostain muusta Suomea sitovasta jäsenyydestä?

Toimituksen poiminnat